Upcyclingworkshop juwelen met hars: 21 aug

Bij UPCYCLING wordt aan oude materialen een nieuwe en duurzame functie gegeven. Het ‘afval’ krijgt een tweede leven. Door bewust om te gaan met de beschikbare grondstoffen spaar je zowel geld als het milieu.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met frisdrankblikjes, foto’s, tekeningen, tijdschriftafbeeldingen, ….  We bevestigen ze op een ondergrond zoals hout of klei, verzegelen de tekening met een laagje hars en werken alles af tot een juweel.

De afwerking van de oorbellen is in chirurgisch staal en dus anti-allergisch.

Datum:   woe 21 aug 2019 van 19u30 tot 22u.

Place to be: Kortestraat 25 in Zonhoven

Prijs:  45 euro, alles inbegrepen.  Je kan zoveel creaties maken als je wilt.

Inschrijven via an.daniels1@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *