over

Over Slow Living

Letterlijk betekent Slow Living inderdaad trager leven, onthaasten. Maar als diepere betekenis staat het ook voor een eenvoudiger, duurzamer en bewuster leven. Praktisch komt het er op neer om  al het overbodige te schrappen en zo uit te komen bij de essentie, wat een ongelooflijke rust brengt wanneer je dit ervaart.

Ik ontdekte de Slow Living visie op het moment dat ik mij serieus vragen stelde over het feit dat ik eigenlijk alles had om gelukkig te kunnen zijn, maar mij niet zo voelde. Ondanks dat ik vele dingen graag deed, was ik moe, uitgeput..  Ik ben uit die ratrace geraakt door het beginnen schrappen van alle ‘ruis’ uit mijn huis, hoofd en hart.


Over mezelf

Ik ben An, mama, echtgenote, creatieve veertiger, leer-doe-en-maak-het-zelver in hart en nieren. Ik trek graag mijn loopschoenen aan en leer gitaar spelen. Ik hou van planten, voorjaarsbloemen en te veel van zelfgebakken cake.

Ik vind het leuk om creatief te zijn en iets te bedenken vanuit materialen met een verhaal door ze te Upcyclen (van iets ouds iets nieuws maken). Ik hou van een boheemse interieurstijl met een minimalistisch kantje; al overheerst momenteel mijn liefde voor planten nogal en lijkt mijn living eerder op een urban jungle.

Het is mijn droom om mensen te inspireren tot meer eenvoud en verbondenheid; met zichzelf, met anderen en met de wereld waarin we leven, want ik ben er van overtuigd dat de wereld hier een stukje mooier en beter van wordt.


Over KONEXO

Sinds 2017 geef ik regelmatig Upcycling-workshops aan verenigingen of organisaties.

Vanaf september 2019 is KONEXO geboren en kan ik hiermee voluit voor mijn missie gaan en je inspireren via mijn blog, lezingen, themadagen en workshops over Slow Living thema’s zoals ontspullen, bewuster leven, consuminderen, zero-waste, Upcycling, circulaire economie, slow fashion, slow food …

Blijf je graag op de hoogte van mijn aanbod? Schrijf je dan zeker in voor mijn Slow Living tips en workshopnieuws.