Slow Design Workshop Peg Board

Slow Design staat voor handgemaakt, lokaal, kwalitatief en duurzaam design.

Elk object is met veel aandacht en toewijding gemaakt, laat een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk na en bovendien van degelijk materiaal zodat de volgende generatie er ook nog gebruik van kan maken.

Tijdens deze workshop ontwerp en personaliseer je  je eigen Peg Board.

Dit is niet alleen erg functioneel, maar tevens een leuke eye-catcher in je interieur. Je kan de opstelling en de decoratie telkens weer naar hartelust veranderen.  Een Peg Board komt echt overal van pas: in je keuken, je berging, bureau, slaapkamer, werkplaats, ..

Het hout is voorzien van een FSC label, wat een internationaal label is voor duurzame bosbouw. Het board is reeds op maat gezaagd en van gaatjes voorzien. Je kiest zelf de indeling, het aantal leggers en de breedte ervan. Je kan je board verven in een trendy kleur of naturel houden en voorzien van een vernislaag.

Het board meet 90 x 61 cm en de diepte van de leggers is 7 cm of 12.5 cm.

Succes gegarandeerd!

Datum: zo 16 feb 2020 van 14u tot 16u30

Waar: The Storybox, Oude Baan 94, Heusden-Zolder

Prijs: 85 euro alles inbegrepen

inschrijven kan hier.

Vanaf 8 personen kan deze workshop ook doorgaan op jouw event. Vraag gerust meer info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *