Upcyclingworkshop juwelen met hars 19 dec

Bij UPCYCLING wordt aan oude materialen een nieuwe en duurzame functie gegeven. Het ‘afval’ krijgt een tweede leven. Door bewust om te gaan met de beschikbare grondstoffen spaar je zowel geld als het milieu.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met frisdrankblikjes, foto’s, tekeningen, tijdschriftafbeeldingen, ….  We bevestigen ze op een ondergrond zoals hout of klei, verzegelen de tekening met een laagje hars en werken alles af tot een juweel.

De afwerking van de oorbellen is in chirurgisch staal en dus anti-allergisch.

 

Datum: do 19 dec 2019 van 19u30 tot 22u

Place to be: Evenementenhal Den Dijk Zonhoven (Rozenkransweg 4)

Prijs:  45 euro, alles inbegrepen.  Je kan zoveel creaties maken als je wilt.

Inschrijven kan hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *